Muse

About Muse

Who is it?: MusiciansMusicians
Birth Place: United Kingdom

Muse Net Worth

Muse was born in United Kingdom, is MusiciansMusicians. The British rock band may not have the name recognition of the Foo Fighters or Dave Matthews Band, but still topped both in earnings. The reason: Grammy-winning album "Drones" and the ensuing tour of the same name--they've been grossing millions per night in arenas around the world.

💰 Net worth: $500,000

Muse Instagram (@jihanmuse)

JLo katanya. Saya hanyalah jasad yg merealisasikan impian @afeeqiqnarcio @tymfatimah @syafieq_ayman @adyrazak 🀣 πŸ“· @badrulazhar_ #gv #gegarvaganza #jihanmuse #jihanhosting #week3

JLo katanya. Saya hanyalah jasad yg merealisasikan impian @afeeqiqnarcio @tymfatimah @syafieq_ayman @adyrazak 🀣
πŸ“· @badrulazhar_ 
#gv #gegarvaganza #jihanmuse #jihanhosting #week3
❀️ 11,065 πŸ•‘ 15 October, 07:35

W E E K 3 . G V 5 . #jihanglamsquids #teamjihan The line up : Makeup & Hair by @adyrazak one of my fav makeup artist. Kerja yg sangat teliti, kemas & bersih. Creative banyak idea. Pandai nyanyi. Juga sgt kelakar & baik hati. I love u ady. Ok tolak RM50. . Stylist queen @tymfatimah yg selalu ada taste. Kalau dia siapkan kita dah takyah pikir apa2 just sarung je kdg2 tak tengok cermin pun terus naik stage. Ok tolak RM50. . Velvet suit by @syafieq_ayman Hat ni memang dah lama i tunggu nak sarung baju dia baru dapat ni. Ni lah designer yg buat Tok Ram tak nampak mcm umur 800 tahun. Thank you syafieq & dotdotdot. Sebab first time so takyah bayar RM50. . Photographer @badrulazhar_ anak ikan ke anak didik tah si @aqoimran Takyah komen lah tengok gambar pun tau cantik. Bonus sebab baik pandai jaga hati. Murah rezeki awak. . And my management @mylolentertainment tulang belakang JIHAN MUSE . My maloma mimiger @afeeqiqnarcio , mak2 anak2 adik2 PR PA HA segala @vee_nazrah @rahimakasyah @rahmanisthatyou tak dilupakan yg tgh berpantang @xnajwaawjanx Thank You! Potong semua gaji RM50 sorg. . I tak ingat siapa buat kuku i. Sapa boleh tlg igtkan. ? . Earpiece by @ezd_acoustic_my . #jihanmuse #jihanhosting

W E E K 3 . G V 5 .
#jihanglamsquids #teamjihan
The line up :
Makeup & Hair by @adyrazak one of my fav makeup artist. Kerja yg sangat teliti, kemas & bersih. Creative banyak idea. Pandai nyanyi. Juga sgt kelakar & baik hati. I love u ady. Ok tolak RM50.
.
Stylist queen @tymfatimah yg selalu ada taste. Kalau dia siapkan kita dah takyah pikir apa2 just sarung je kdg2 tak tengok cermin pun terus naik stage. Ok tolak RM50.
.
Velvet suit by @syafieq_ayman Hat ni memang dah lama i tunggu nak sarung baju dia baru dapat ni. Ni lah designer yg buat Tok Ram tak nampak mcm umur 800 tahun. Thank you syafieq & dotdotdot. Sebab first time so takyah bayar RM50. .

Photographer @badrulazhar_ anak ikan ke anak didik tah si @aqoimran Takyah komen lah tengok gambar pun tau cantik. Bonus sebab baik pandai jaga hati. Murah rezeki awak. .

And my management @mylolentertainment tulang belakang JIHAN MUSE . My maloma mimiger @afeeqiqnarcio , mak2 anak2 adik2 PR PA HA segala @vee_nazrah @rahimakasyah @rahmanisthatyou tak dilupakan yg tgh berpantang @xnajwaawjanx Thank You! Potong semua gaji RM50 sorg.
.
I tak ingat siapa buat kuku i. Sapa boleh tlg igtkan. ?
.
Earpiece by @ezd_acoustic_my .

#jihanmuse #jihanhosting
❀️ 10,228 πŸ•‘ 15 October, 05:00

#Repost @senangterhibur ・・・ It’s tonight gaiss! Make sure korang jangan ketinggalan untuk menonton I Can See Your Voice Malaysia pukul 8:30 malam ni! Kalau tak sempat balik rumah tu or yang tak ada TV, jangan risau... Korang boleh layan livestream HD di Youtube NTV7Malaysia okay ✌🏼😊 .. #icanseeyourvoicemalaysia #ICSYVmy #ntv7feelit #senangterhibur

#Repost @senangterhibur
・・・
It’s tonight gaiss! Make sure korang jangan ketinggalan untuk menonton I Can See Your Voice Malaysia pukul 8:30 malam ni! Kalau tak sempat balik rumah tu or yang tak ada TV, jangan risau... Korang boleh layan livestream HD di Youtube NTV7Malaysia okay ✌🏼😊
..
#icanseeyourvoicemalaysia 
#ICSYVmy
#ntv7feelit 
#senangterhibur
❀️ 3,822 πŸ•‘ 13 October, 11:02

Terima kasih Yang Dipercikai, Yang Bercakap sekalian serta Juam2 atas kemenangan yg tidak terjangka ni. Menjadi Pemanggang Terbaik di kalangan Yb2 lelaki yg bijak dan cepat sudah cukup hebat bg saya. Saya akan pastikan rakyat PENAMPAR akan hidup aman makmur sejahtera selepas ini. Kita boleh! Akhirnya ratu dapat raja. Yang blkg muka x puas hati tu bukan rakyat kawasan saya. #arenapanggang #pemanggangterbaik #rajapanggang

Terima kasih Yang Dipercikai, Yang Bercakap sekalian serta Juam2 atas kemenangan yg tidak terjangka ni. Menjadi Pemanggang Terbaik di kalangan Yb2 lelaki yg bijak dan cepat sudah cukup hebat bg saya. Saya akan pastikan rakyat PENAMPAR akan hidup aman makmur sejahtera selepas ini. Kita boleh! Akhirnya ratu dapat raja. Yang blkg muka x puas hati tu bukan rakyat kawasan saya. #arenapanggang #pemanggangterbaik #rajapanggang
❀️ 14,390 πŸ•‘ 12 October, 15:16

Sambil2 tgk #arenapanggang tu time commercial break boleh usha Snippet BTS #gegarvaganza minggu lepas. Full video at youtube/kujifilms . Link at bio. 😘 #gv5 #jihanmuse #kujifilms By @qamarulazman

Sambil2 tgk #arenapanggang tu time commercial break boleh usha Snippet BTS #gegarvaganza minggu lepas. Full video at youtube/kujifilms . Link at bio. 😘 #gv5 #jihanmuse #kujifilms 
By @qamarulazman
❀️ 16,751 πŸ•‘ 12 October, 14:23

Yay! #babyninja happy nya.. Jumbo box @offspringnatural dah sampai. Nak tau apa dlm ni? Jap bonda unboxing 😜. Check out IG stories. #offspringnatural

Yay! #babyninja happy nya.. Jumbo box @offspringnatural dah sampai. Nak tau apa dlm ni? Jap bonda unboxing 😜. Check out IG stories. #offspringnatural
❀️ 9,553 πŸ•‘ 12 October, 07:28

First day recording our New Program #senangterhibur hosting with @shuk_hotfm . Besides nabil, shuk also my fav partner. So wait for it #comingsoon on @tv3malaysia

First day recording our New Program #senangterhibur hosting with @shuk_hotfm . Besides nabil, shuk also my fav partner. So wait for it #comingsoon on @tv3malaysia
❀️ 7,154 πŸ•‘ 11 October, 14:30

9 malam ni uols. Astro warna & warna HD. #jihanshow bersama @sharnaazahmad @amymasturalerr @zarazya @vicha_barbie @shuk_hotfm @jiggymasin @jihanshowastro

9 malam ni uols. Astro warna & warna HD. #jihanshow bersama @sharnaazahmad @amymasturalerr @zarazya @vicha_barbie @shuk_hotfm @jiggymasin @jihanshowastro
❀️ 2,892 πŸ•‘ 11 October, 11:31

S T A R S T R U C K . Terus jadi rupa STARTREK. Walaupun selalu jugak jumpa & kerja sekali tapi kalau bg duduk depan2 mcmni tetap saya kejung. Saya memang peminat @ctdk dari tahun 1996 masa tu form 1 dgr lagu aku cinta padamu kat dewan sekolah ada klon siti nurhaliza nyanyi. Sapa tah nama kakak tu. Lepas sekolah saya pernah pegi audition jd penari joget lambak tokti utk program ole-ole siti nurhaliza. Naik bas mini pink tiket 60 sen berenti kt pkns jalan kaki gi recording di plaza alam sentral menggigil lutut nak berzapin depan tokti. Cuba teka lps tu apa jadi..

S T A R S T R U C K .
Terus jadi rupa STARTREK. Walaupun selalu jugak jumpa & kerja sekali tapi kalau bg duduk depan2 mcmni tetap saya kejung. Saya memang peminat @ctdk dari tahun 1996 masa tu form 1 dgr lagu aku cinta padamu kat dewan sekolah ada klon siti nurhaliza nyanyi. Sapa tah nama kakak tu. Lepas sekolah saya pernah pegi audition jd penari joget lambak tokti utk program ole-ole siti nurhaliza. Naik bas mini pink tiket 60 sen berenti kt pkns jalan kaki gi recording di plaza alam sentral menggigil lutut nak berzapin depan tokti. Cuba teka lps tu apa jadi..
❀️ 17,447 πŸ•‘ 10 October, 13:48

Ini bukan papagomo ini @sharnaazahmad ESOK!! kitorang dlm #jihanshow . @jihanshowastro . Alaaaaa salah hari sorry lah hahhahaha bkn arini tau ESOK!!

Ini bukan papagomo ini @sharnaazahmad 
ESOK!! kitorang dlm #jihanshow . @jihanshowastro
.
Alaaaaa salah hari sorry lah hahhahaha bkn arini tau ESOK!!
❀️ 10,925 πŸ•‘ 10 October, 13:10

V A C A N C Y @mylolentertainment

V A C A N C Y 
@mylolentertainment
❀️ 1,971 πŸ•‘ 10 October, 09:49

#Meletop & #Jozanlive last night ✨ . #jihanglamsquids Outift @thericorinaldi Makeup @sahirsabri Hair @yusofruzaimi Stylist @yumimarina

#Meletop & #Jozanlive last night ✨
.
#jihanglamsquids 
Outift @thericorinaldi 
Makeup @sahirsabri 
Hair @yusofruzaimi 
Stylist @yumimarina
❀️ 9,167 πŸ•‘ 10 October, 05:39

Famous Quotes:

Writers similarly disagree also concerning the number of the Muses; for some say that there are three, and others that there are nine, but the number nine has prevailed since it rests upon the authority of the most distinguished men, such as Homer and Hesiod and others like them.

Biography/Timeline

1593

In Renaissance and Neoclassical art, the dissemination of emblem books such as Cesare Ripa's Iconologia (1593 and many further editions) helped standardize the depiction of the Muses in sculpture and painting, so they could be distinguished by certain props. These props, or emblems, became readily identifiable by the viewer, enabling one immediately to recognize the Muse and the art with which she had become associated. Here again, Calliope (epic poetry) carries a writing tablet; Clio (history) carries a scroll and books; Euterpe (song and elegiac poetry) carries a flute, the aulos; Erato (lyric poetry) is often seen with a lyre and a crown of roses; Melpomene (tragedy) is often seen with a tragic mask; Polyhymnia (sacred poetry) is often seen with a pensive expression; Terpsichore (choral dance and song) is often seen dancing and carrying a lyre; Thalia (comedy) is often seen with a comic mask; and Urania (astronomy) carries a pair of compasses and the celestial globe.

1938

Besides Homer and Virgil, other famous works that included an invocation of the Muse are the first of the carmina by Catullus, Ovid's Metamorphoses and Amores, Dante's Inferno (Canto II), Chaucer's Troilus and Criseyde (Book II), Shakespeare's Henry V (Act 1, Prologue), his 38th sonnet, and Milton's Paradise Lost (opening of Book 1).

2013

The Roman scholar Varro (116–27 BC) relates that there are only three Muses: one born from the movement of water, another who makes sound by striking the air, and a third who is embodied only in the human voice. They were called Melete or "Practice", Mneme or "Memory" and Aoide or "Song". Three ancient Muses were also reported in Plutarch's (46–120 AD) Quaestiones Convivales (9.I4.2–4).

2014

Not only are the Muses explicitly used in modern English to refer to an artistic inspiration, as when one cites one's own artistic muse, but they also are implicit in words and phrases such as "amuse", "museum" (Latinised from mouseion—a place where the Muses were worshipped), "music", and "musing upon". In current literature, the influential role that the Muse plays has been extended to the political sphere. Along with a majority of the Greek Gods, five of the Muses (Thalia, Clio, Calliope, Melpomene and Terpsicore) appeared in the Walt Disney animated film Hercules (based on Hercules), where they narrate the film through gospel-inspired song and dance. These versions of the Muses are modeled after African American Gospel Singers. All nine muses appear in the 1980 film Xanadu, with Actress Olivia Newton-John as Terpsicore. All nine Muses appeared in several paintings in the 72-piece art collection of Dante's Inferno by Dino Di Durante, which is printed in books titled Inferno: The Art Collection and available in 33 languages. This said collection was also featured in the medium length film Dante's Hell Animated by Boris Acosta. In New Orleans, Louisiana, there are streets named for all nine Muses, although their names are commonly anglicized in an unusual manner.

2018

Often Muse-worship was associated with the hero-cults of poets: the tombs of Archilochus on Thasos and of Hesiod and Thamyris in Boeotia all played host to festivals in which poetic recitations accompanied sacrifices to the Muses. The Library of Alexandria and its circle of scholars formed around a mousaion (i. e. "museum" or shrine of the Muses) close to the tomb of Alexander the Great. Many Enlightenment figures sought to re-establish a "Cult of the Muses" in the 18th century. A famous Masonic lodge in pre-Revolutionary Paris was called Les Neuf Soeurs ("The Nine Sisters", that is, the Nine Muses); Voltaire, Benjamin Franklin, Danton, and other influential Enlightenment figures attended it. As a side-effect of this movement the word "museum" (originally, "cult place of the Muses") came to refer to a place for the public display of knowledge.

Some Muse images